kotiliesi

2. syyskuuta 2017

Mustaherukkamousse


Tämä postaus menee hieman edellisen blogipostauksen aiheen raameihin. Kyseessä oli siis ruokahävikin vähentäminen, jota harrastin myös tässä jälkiruuassa.

Eräs päivä tein siis mustaherukkamehua, josta jäi yli mustaherukan kuoria. Soseutin nämä blenderissä. Lisäsin joukkoon lorauksen mustaherukkamehua, vaniljauutetta ja tomusokeria.

Vatkasin 1.5 dl kuohukermaa, makeutin kerman ja lisäsin mustaherukkaseoksen joukkoon. Helppoa kuin mikä!

RESEPTI

1.5 dl kuohukermaa
Loraus vaniljauutetta
Tomusokeria maun mukaan
1.5 dl mustaherukkaseosta

SUOSITTELEN(KO)?

Kyllä, tässä on oikein maittava ja nopea jälkiruoka laiskallekin kokille. Lisäksi helppo resepti on helppo muokata uuteen uskoon: Käytä esimerkiksi mustaherukoitten sijasta mansikkaa. Tai mitä vain, mikä viettelee makuhermojasi...

Koristelussakin on varaa käyttää luovuutta. Itse käytin Oreo-keksimuruja, raastettua sitruunankuorta sekä tomusokeria.

Tämä resepti ansaitsee mielestäni kolme sydäntä.

💗💗💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentilla!

Ruokamatkalla Tallinnassa: Vanha Kaupunki

Olde Hansassa tarjoiltu punaviinipohjainen aperatiivi. Maultaan hieman kitkerä ja marjainen. Aivan kuin Harry Potterista Olimme...