kotiliesi

15. elokuuta 2017

Viittä sydäntä etsimässä

Olen pitkään miettinyt ruokablogin perustamista. Ajatus ei kuitenkaan ole oikein saanut tuulta alleen, koska minulta on puuttunut selkeä idea ja tavoite: mitä haluan ruokablogiltani ja mitä haluan sillä tarjota?

Ruokablogeja on perustettu tuhansittain, ja suurin osa keskittyy niistä reseptipostauksiin. Mutta kuinka moni niistä keskittyy syvällisempään respeptin analysointiin: sen osiin pilkkomiseen, muokkaamiseen ja siihen, että jaksaako kyseisen reseptin ruokaa edes valmistaa toistamiseen?

Blogissani pyrin kaikkeen yllämainittuun. Annan myös reseptille sydämiä sen mukaan, kuinka  hyväksi koen kyseisen reseptin.

Motivaattorina minulle on uusien reseptien testaamisessa wow-elämyksen hakeminen. Tämä on mielestäni mahdotonta vanhojen, itselle tuttujen reseptien muodossa. Eiväthän ne voi säväyttää samalla tavalla toisen, ei myöskään sen kolmannen kerran.

Mutta se ensimmäinen kerta: kun on kokeillut jotakin uutta, itselleen vierasta reseptiä, antaa mahdollisuuden kokea ja luoda uutta.


Ennen kaikkea se antaa mahdollisuuden säväyttää. 

Kysymys kuuluukin: Löytyykö sitä, säväyttäjää - viiden sydämen ansaitsemaa reseptiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentilla!

Ruokamatkalla Tallinnassa: Vanha Kaupunki

Olde Hansassa tarjoiltu punaviinipohjainen aperatiivi. Maultaan hieman kitkerä ja marjainen. Aivan kuin Harry Potterista Olimme...